Emma Reimerth, Ordförande
Jobbar som egenföretagare och hållbarhetsentreprenör inom hälsa och service.
Sjukt vass på ordning och reda samt kreativa lösningar.
Älskar trädgård, hälsa och salt lakrits.
Mattias Thunström, Ledamot
Arbetar till vardags som Business Analyst på ett försäkringsbolag – och är ordförande i den lokala fackliga klubben. Är gift och har två halvstora barn. Hobbys: Tennis, trädfällning, trädgård, tv-spel … och att läsa arbetsmiljöföreskrifter. Är grym på att laga spenatsoppa, våfflor, fälla träd och att se saker ur olika perspektiv.
Pontus Baum, Ledamot
Tillsammans med fru och tre barn bor jag i Lindbacken sedan 2014. Arbetar som informationsarkitekt, är scoutledare och tycker om att fotografera.
Timmy Grape, ledamot
36 år och bor med fru och tre barn i enplansvilla. Fritiden ägnar jag åt familj och vänner, träning, pyssel i trädgården, diverse byggprojekt och är fotbollstränare till de två äldre barnen i Vaksala SK.
Jobbar som teknikchef på ett av läkemedelsföretagen här i Uppsala. Har egentligen ingen direkt kompetens kopplat till styrelsearbete men har rollen som kassör och försöker bidra som ”doer” och tar tag i diverse problem och möjligheter som vi erbjuds här i vårt fina område 🙂
Lina Karlsson, ledamot
Bor i Lindbacken sedan 2015 med sambo och två barn. Arbetar som arbetsledare på ett företag som bygger bostäder. Fritiden spenderas i trädgården och på hästryggen.
Niosha Baghaei, Suppleant
Jag, min man och våra 3 barn flyttade till Lindbacken för 5 år sedan. Jag jobbar med bygg och fastigheter till vardags och på fritiden ägnas mycket tid till barnens olika aktiviteter och träning för egen del. På sommaren gillar jag att pyssla i trädgården samt resa. Att umgås med vänner, familj och goda grannar är uppskattad nöje i livet.
Constanze Ackermann-Boström, Suppleant
Jag arbetar som universitetslärare och forskar främst om flerspråkighet och minoritetsspråk. Gillar Sci-Fi, pyssel och bra böcker.